Dette er Apple Vision Pro

Apples nye VR-aktige briller ser meget tekniske imponerende ut. Du lurer kanskje "hva er Apple Vision Pro?". Her er svaret.

Publisert Sist oppdatert

Apple har mandag kveld lansert Vision Pro, det som ser ut som en revolusjonerende versjon av en VR-brille.

Apple Vision Pro kombinerer digitalt innhold med den fysiske verden. Den nye enheten, som er styrt av brukerens øyne, hender og stemme, og har et både 2D og 3D grensesnitt.

Se Apples video om Apple Vision Pro:

Dette markerer ifølge Apple's CEO Tim Cook, begynnelsen på en ny æra for bruk av datamaskin/mobil.

Tid er penger er tilbøyelig til å tro at dette kan være et nytt grensesnitt som kan bli vanlig å bruke i hjemmet og på jobb.

Apple Vision Pro er på en måte best på grunn av alt den ikke gjør. For det første fokuserer mest på hjemmet og kontoret, istedenfor å lage en enhet som gjør alt. Dette gir Apple gode muligheter til å lage noe som vil være en meget god brukeropplevelse.

Apple er dyktige på design. Det vises her.

Du kan som bruker erstatte din PC/Mac med en virtuell versjon, samtidig som du kan erstatte store TVer og annet.

Det er lenge siden Apple har lansert et nytt produkt, og med tanke på deres enorme størrelse, er det umulig å bagatellisere det de viser frem. Det ser komplett og ferdig ut.

Apple kan design.

Men, i likhet med første fremvisning av iPhone, er ikke Apple Vision Pro tilgjengelig før i starten av 2024 og prisen vil ligge rett under 40.000 kroner.

Vi har tro på dette grensesnittet og er spent på hva Apple kan få til.

Apple samarbeider med Disney for å lage innhold. Dette er 3D film slik det burde være.

I et kynisk forsøk på å Google-optimalisere denne teksten har vi valgt å bruke det fulle produktnavnet så mye som mulig. Sorry. :)

Powered by Labrador CMS