Super-gründer forteller om hvordan man lykkes

Publisert

Vi har laget en ekstra-episode av Tid er penger denne uken, der Jason Cohen er gjest. Han ble legendarisk etter et foredrag for ti år siden og Tep har fått snakket med han om livet som gründer og hvordan best lykkes. Han tenker som en filosof er utrolig behagelig å høre på.

Du kan høre den her: https://www.patreon.com/posts/super-grunder-om-83583760

Hvis du ikke har tilgang på vår Patreon, kan vi oppsummere litt det som snakkes om i intervjuet. Cohen er en erfaren gründer og grunnlegger av flere selskaper, inkludert WP Engine. Intervjuet, plassert øverst i artikkelen, utforsker Cohens perspektiv på entreprenørskap, spesielt forskjellene mellom selvfinansiering og investorstøtte.

Cohen diskuterer de ulike konsekvensene disse finansieringsmetodene kan ha på bedriftsutvikling og personlig tilfredshet. Videre reflekterer han over utviklingen i oppstartslandskapet siden 1990-tallet, og hvordan dette har påvirket VC-verdenen.

Samtalen utdyper forskjellige aspekter av bedriftsledelse, inkludert utfordringene med skalering, presset for kontinuerlig vekst, og viktigheten av balanse i arbeidslivet. Artikkelen viser også til Cohens tanker om den økende trenden av 'bullshit' i oppstartsverdenen, med en vekt på å differensiere seg ved å vise det som er unikt for ens eget selskap.

Avslutningsvis understreker Cohen at suksess og lykke er individuelt definerte og oppfordrer til å prioritere livskvalitet fremfor materiell rikdom.

Powered by Labrador CMS