Talentløs rapper arrestert for kryptotyveri verdt 40 milliarder

Faksimile: Razzlekhan/Twitter

Krypto har produsert de merkeligste ting og tiltrukket seg uventede karakterer. Men Heather Morgan, som rapper med pseudonymet Razzlekhan, tar nok kaka.

Morgan møtte i retten tirsdag etter å ha blitt arrestert av FBI, sammen med sin ektemann Ilya Lichtenstein, tiltalt for å ha stått bak hvitevasking og/eller tyveri av kryptovaluta verdt 40 milliarder kroner knyttet til hackingen av Bitfinex i 2016.

Hackingen fikk tirsdag bred omtale i to runder. Først som følge av den enorme størrelsen på tyveriet, 40 miliarder kroner, men etter noen timer oppdaget en rekke Twitter-brukere hvem denne Heather Morgan egentlig er, og saken ble raskt vesentlig mer interessant.

I henhold til sin egen Twitter-profil har hun litt av en CV. Faksimile: Twitter

Twitter flommer nå over av rap-videoer laget av Morgan, som virker å ha nylig fjernet 45 videoer fra sin egen Youtube-kanal. Men som det ofte er på internett, er det alltid noen som tar backup:

Jeg føler TV har løyet til oss. Gjennom hele mitt liv har jeg blitt fortalt en historie om hvordan hackere ser ut. Det er unge menn med hettegenser som benytter seg av de mest avanserte metodene (“I’m gonna have to go into hardcore hacking“) for å ta over vår data og stjele våre penger.

Men i realiteten var det en talentløs kvinnelig rapper som kler seg som en klovn.

Del innlegget på:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Tid er penger

Andre innlegg

Inflasjonsbløffen

Jeg husker faktisk første gang jeg hørte ordet inflasjon. Det var i mitt hjem som ungdom, på en tid da Oljefondet var i sin forsiktige

Kongens busslomme

Dette er episode 187 av Tid er penger.  Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/kongens-75226209 Tema: Kaste penger ut av vinduet Markedet

Zombieland

Dette er episode 186 av Tid er penger.  Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/zombieland-74936883 Hør disse også fra Patreon: Tor-Kristian Karlsen

Inflasjon og FTX – begge overrasket

Dette er episode 185 av Tid er penger.  Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/inflasjon-og-ftx-74649147 Foredrag for IG Markets gjort av Peter: