Gåten Elon Musk

Er det bare meg, eller begynner andre også å stille spørsmål når det gjelder Musk sin troverdighet?

Mannen hylles som et teknologisk og forretningsmessig geni (til tross for at virksomheten hans ikke har tjent penger på driften siden oppstart). 

Han løy om at Saudi Arabias oljefond ville by $420 per aksje for Tesla. 

Musks mest kjente TV-opptredener er doprøyking med Joe Rogan og Saturday Night Live. I sistnevnte ødela han verdier for over $30 milliarder av sine disiplers penger ved å si at kryptovalutaen han i sosiale medier hadde pumpet opp verdiene på (Dogecoin), var en svindel. 

Han kjøper Bitcoin og sørger for å fortelle verden om dette. Verdien stiger som følge av at hans disipler og andre kaster seg på toget. 

Deretter fjerner han tvil om Bitcoins evne som betalingsmiddel ved å annonsere at Tesla vil godta Bitcoin som betaling for sine biler.  

Noen uker senere har han imidlertid kommet på at Bitcoin bruker strøm og derfor ikke lenger skal kunne anvendes som betalingsmiddel for bilene han produserer med strøm og som bruker strøm som drivkraft. 

Hvis Musk virkelig er et geni, så må vi i hvert fall kunne enes om at noe mangler når det gjelder kritisk tenking i realtid, omtanke for sine disipler og impulskontroll?

Del innlegget på:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Tid er penger

Andre innlegg

Kongens busslomme

Dette er episode 187 av Tid er penger.  Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/kongens-75226209 Tema: Kaste penger ut av vinduet Markedet

Zombieland

Dette er episode 186 av Tid er penger.  Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/zombieland-74936883 Hør disse også fra Patreon: Tor-Kristian Karlsen

Inflasjon og FTX – begge overrasket

Dette er episode 185 av Tid er penger.  Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/inflasjon-og-ftx-74649147 Foredrag for IG Markets gjort av Peter:

Skru ned termostaten til 12 grader på Stortinget

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/skru-ned-til-12-74030180 Hør disse også fra Patreon: Arcanes Vetle Lunde Andreas Steno Larsen Robin Wiggelsworth (FT) Thomas Hoenig