Vi søker advokatfullmektiger/advokater til vårt fagområde innenfor bank, finans og finasregulatorisk

Arbeidsgiver: DLA Piper Norway DA

Stillingstittel: Advokatfullmektig / advokat – bank, finans og finasregulatorisk

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Kontaktperson: Christine Lykka

Telefon: 419 16 657

Send søknad til: christine.lykka@dlapiper.com


Vi har behov for flere advokatfullmektiger/advokater til vårt fagmiljø innen bank, finans og finansregulatorisk.

Vi ser etter både nyutdannede og kandidater med litt erfaring innen de nevnte fagområder.

DLA Piper opplever en stadig økende oppdragsmengde fra våre norske og internasjonale kunder innen de nevnte fagområder. Vi søker derfor nyutdannede jurister og advokater med noen års erfaring som ønsker å jobbe innenfor området bank og finans med finansiering og finansregulatorisk rådgivning. Vi opplever ofte at vår hverdag er hektisk og til tider uforutsigbar, hvor evne til omstilling og fleksibilitet veier tungt. Våre advokater arbeider tett og internasjonalt med kollegaer i andre land i ett av verdens største og ledende advokatfirma og i tverrfaglige team hvor det utveksles erfaringer og metodikk. Vi har også et eget nordisk bank/finans/finansregulatorisk team. Vi arbeider for banker, finansforetak, betalingsforetak, låneformidlingsforetak, verdipapirforetak, fond og andre regulerte foretak. Vi vil derfor vektlegge relevant erfaring med finansiering og finansregulatorisk rådgivning, evne til å arbeide selvstendig og godt på norsk og engelsk, ønsker om å jobbe i team med kunder og kollegaer i inn- og utland, ofte under tidspress og med store, komplekse og internasjonale kontrakter. 

Som en bank- og finansadvokat i DLA Piper Norway får man:

  • Et internasjonalt, fremoverlent og hyggelig arbeidsmiljø
  • Delta i ett av verdens største advokatnettverk for finansadvokater hvor man får kollegaer i over 40 kontorer rundt omkring i verden.
  • Delta i DLA Piper sin kontinuerlige pågående utdannelsesprogram for finansadvokater som omfatter ukentlige seminarer, kurs og veiledning i internasjonal finansrett, strukturer og dokumentasjon.
  • Selvstendige oppgaver fra første dag, med støtte fra gode og erfarne kollegaer
  • Jobbe daglig med internasjonale transaksjoner.
  • Samarbeide med to erfarne finanspartnere med lang fartstid.
  • Konkurransedyktige betingelser

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte partner Børge Grøttjord på borge.grottjord@dlapiper.com eller Head of HR, Christine Lykka, på telefon 419 16 657.

Søknadsfrist snarest. Innkomne søknader vil bli vurdert fortløpende.

Om arbeidsgiveren

DLA Piper er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i mer enn 40 land. Vi er Norges eneste globale advokatfirma og byr på unike muligheter for deg som ønsker å arbeide i et fremgangsrikt og internasjonalt fagmiljø. Vi bistår både offentlige og private oppdragsgivere og leverandører med et vidt spekter av oppgaver. Ved vårt Oslo-kontor er vi omtrent 90 advokater og vi blir stadig flere.

Del innlegget på:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Tid er penger

Andre innlegg

Å tenke det utenkelige

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/tenke-det-68324349 Hør disse også: Lenke til fredagens intervju med han som står for halve det norske

Bottoms up crushed by top down

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/bottoms-up-by-68017686 Intervju med Mark Dow: https://www.patreon.com/posts/bare-pa-patreon-67935785 Intervju med Putins tidligere taleskriver: https://www.patreon.com/posts/intervju-med-66979715 Produkter Tid er penger anbefaler: Informasjonsterminal:

Skille klinten fra hveten

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/skille-klinten-67718505 Produkter Tid er penger anbefaler: Informasjonsterminal: Infront Professional Terminal – Gratis test Alle bøkene Tid er penger anbefaler

Return to mean

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/short-term-gain-67082366 Produkter Tid er penger anbefaler: Informasjonsterminal: Infront Professional Terminal – Gratis test Alle bøkene Tid er penger anbefaler finner

Short term gain, long term pain

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/short-term-gain-67082366 Produkter Tid er penger anbefaler: Informasjonsterminal: Infront Professional Terminal – Gratis test Alle bøkene Tid er penger anbefaler