Jurist med interesse for fintech og morgendagens selskaper?

Arbeidsgiver: DLA Piper Norway DA

Stillingstittel: Finansregulatorisk – Advokat / Advokatfullmektig

Frist: Snarest

Kontaktperson: Christine Lykka

Telefon: 419 16 657

Send søknad til: christine.lykka@dlapiper.com


Vil du jobbe med noen av landets mest spennende oppstartsselskaper?

Har du interesse for fintech og fremtidens løsninger?

Vi opplever en sterk økning i oppdragsmengde fra våre kunder innen finanssektoren, som består av spennende gründerbedrifter, etablerte nordiske og internasjonale finansforetak. Derfor søker vi nå en ressurs til vårt finansregulatoriske fagteam som vil være med å sørge for at morgendagens selskaper manøvrerer seg stødig gjennom dagens regulatoriske utfordringer.

Vi søker deg som har 1-5 års relevant erfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede med spesialisering og interesse innenfor fagfeltet til å søke. Det er en fordel med erfaring fra finansregulatorisk arbeid og vi ser etter deg som har en genuin interesse og nysgjerrighet for faget samt en bevisst kommersiell tankegang. Videre må du ha høy arbeidskapasitet og godt juridisk skjønn. I retur får du raskt spennende oppgaver, mye tillit og faglig utvikling i et hyggelig kollegium.

Vi har et eget nordisk finansregulatorisk team og arbeider tett mot UK og andre europeiske land. DLA Piper har de tre siste årene vært rangert som ett av Norges ledende advokatfirmaer innen Fintech av den anerkjente internasjonale advokatratingen Chambers and Partners. Fintech er dessuten et internasjonalt satsingsområde for DLA Piper.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være knyttet til:

 • Arbeid med nye forretningsmodeller innen fintech-segmentet
 • Bistand til bank- og finansaktører knyttet til rammelovgivning og produktregler
 • Arbeid med søknader til offentlige myndigheter
 • Compliance-tjenester
 • Selskapsrettslige reorganiseringer og etableringer

En betydelig del av arbeidet innenfor fagfeltet, for våre kunder og i samarbeidet med våre kollegaer foregår på engelsk, og engelsk som arbeidsspråk må derfor beherskes, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr:

 • Et internasjonalt fagmiljø
 • Et sosialt og hyggelig arbeidsmiljø
 • Selvstendige oppgaver fra første dag, med støtte og veiledning fra gode og erfarne kollegaer
 • Unike opplæringsprogrammer i DLA Piper hvor du får opplæring og trening sammen med kollegaer fra andre land med muligheter for å bygge internasjonale nettverk og med mulighet for secondments av kortere varighet utenfor Norge
 • Mulighet til å arbeide i et sterkt faglig team
 • Faglig og personlig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte:

HR-Manager Christine Lykka på telefon 41 91 66 57

Om arbeidsgiveren

DLA Piper er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i mer enn 40 land. Vi er Norges eneste globale advokatfirma og byr på unike muligheter for deg som ønsker å arbeide i et fremgangsrikt og internasjonalt fagmiljø. Vi bistår både offentlige og private oppdragsgivere og leverandører med et vidt spekter av oppgaver. Ved vårt Oslo-kontor er vi omtrent 90 advokater og vi blir stadig flere.

Del innlegget på:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Tid er penger

Andre innlegg

Å tenke det utenkelige

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/tenke-det-68324349 Hør disse også: Lenke til fredagens intervju med han som står for halve det norske

Bottoms up crushed by top down

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/bottoms-up-by-68017686 Intervju med Mark Dow: https://www.patreon.com/posts/bare-pa-patreon-67935785 Intervju med Putins tidligere taleskriver: https://www.patreon.com/posts/intervju-med-66979715 Produkter Tid er penger anbefaler: Informasjonsterminal:

Skille klinten fra hveten

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/skille-klinten-67718505 Produkter Tid er penger anbefaler: Informasjonsterminal: Infront Professional Terminal – Gratis test Alle bøkene Tid er penger anbefaler

Return to mean

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/short-term-gain-67082366 Produkter Tid er penger anbefaler: Informasjonsterminal: Infront Professional Terminal – Gratis test Alle bøkene Tid er penger anbefaler finner

Short term gain, long term pain

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/short-term-gain-67082366 Produkter Tid er penger anbefaler: Informasjonsterminal: Infront Professional Terminal – Gratis test Alle bøkene Tid er penger anbefaler