Excellence through Mind-Brain Development: The Secrets of World-Class Performers

Alle søker å presetere høyt og lykkes i livet, men ytelse i verdensklasse er sjelden. Forskning viser at utdanning bare utgjør 1 prosent av prestasjonsnivået, arbeidserfaring bare 3 prosent og alder hos voksne 0 prosent. Dr. Harald S. Harung og dr. Frederick Travis avdekket hemmeligheten bak verdensklasses ytelse: Fremragende kvalitet i ethvert yrke eller aktivitet avhenger av den eneste variabelen med høy hjerneutvikling. Ved mind-brain-utvikling refererer forfatterne til en mye mer omfattende transformasjon enn hva man vanligvis forstår – de snakker om en sekvens av grunnleggende skift til nye virkeligheter i måten hjernen vår fungerer på og i måten vi ser på oss selv, andre, og verden. For å lykkes, er hvem vi er langt viktigere enn kunnskapen, ferdighetene og forholdene vi har og hva vi gjør – for med høyere mind-brain-utvikling blir vår kunnskap og ferdigheter mer nyttige, forholdene våre mer berikende og våre handlinger mer effektiv. Som en del av presentasjonen av hemmelighetene til ytelse i verdensklasse, beskriver boka de inspirerende toppopplevelsene som ligger til grunn for topp ytelse, og hvordan de med best ytelse har en mer ordnet, rolig og økonomisk hjerne enn de med gjennomsnittlig ytelse. Denne forskningsbaserte boka vil vise deg de mange fordelene ved høyere mind-brain-utvikling og hvordan du enkelt kan oppnå den.

Forfattere: Harald S. Harung, Fred Travis

Tittel: Excellence through Mind-Brain Development: The Secrets of World-Class Performers

Kjøpes her: Amazon

Del innlegget på:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Tid er penger

Andre innlegg

Inflasjonsbløffen

Jeg husker faktisk første gang jeg hørte ordet inflasjon. Det var i mitt hjem som ungdom, på en tid da Oljefondet var i sin forsiktige

Kongens busslomme

Dette er episode 187 av Tid er penger.  Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/kongens-75226209 Tema: Kaste penger ut av vinduet Markedet

Zombieland

Dette er episode 186 av Tid er penger.  Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/zombieland-74936883 Hør disse også fra Patreon: Tor-Kristian Karlsen

Inflasjon og FTX – begge overrasket

Dette er episode 185 av Tid er penger.  Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/inflasjon-og-ftx-74649147 Foredrag for IG Markets gjort av Peter: