Excellence through Mind-Brain Development: The Secrets of World-Class Performers

Alle søker å presetere høyt og lykkes i livet, men ytelse i verdensklasse er sjelden. Forskning viser at utdanning bare utgjør 1 prosent av prestasjonsnivået, arbeidserfaring bare 3 prosent og alder hos voksne 0 prosent. Dr. Harald S. Harung og dr. Frederick Travis avdekket hemmeligheten bak verdensklasses ytelse: Fremragende kvalitet i ethvert yrke eller aktivitet avhenger av den eneste variabelen med høy hjerneutvikling. Ved mind-brain-utvikling refererer forfatterne til en mye mer omfattende transformasjon enn hva man vanligvis forstår – de snakker om en sekvens av grunnleggende skift til nye virkeligheter i måten hjernen vår fungerer på og i måten vi ser på oss selv, andre, og verden. For å lykkes, er hvem vi er langt viktigere enn kunnskapen, ferdighetene og forholdene vi har og hva vi gjør – for med høyere mind-brain-utvikling blir vår kunnskap og ferdigheter mer nyttige, forholdene våre mer berikende og våre handlinger mer effektiv. Som en del av presentasjonen av hemmelighetene til ytelse i verdensklasse, beskriver boka de inspirerende toppopplevelsene som ligger til grunn for topp ytelse, og hvordan de med best ytelse har en mer ordnet, rolig og økonomisk hjerne enn de med gjennomsnittlig ytelse. Denne forskningsbaserte boka vil vise deg de mange fordelene ved høyere mind-brain-utvikling og hvordan du enkelt kan oppnå den.

Forfattere: Harald S. Harung, Fred Travis

Tittel: Excellence through Mind-Brain Development: The Secrets of World-Class Performers

Kjøpes her: Amazon

Del innlegget på:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Tid er penger

Andre innlegg

C-130

Hvis du vil høre denne og andre episoder av Tid er penger uten promotering, kan du støtte oss på Patreon. I tillegg får du tilgang

Saba Capital SPAC Opportunities

Saba’s SPAC strategy invests in SPAC securities issued at IPO and the secondary market when trading below or near trust value ($10). Saba’s strategy focuses

4.8 x pengene dine

I midten av mars la vi ut en blogg om hvordan man best (risiko i forhold til fortjeneste) kunne utnytte oljepris-spådommene til investeringsbankene Goldman Sachs,

Nok et krakk den 19. oktober

Den 19. oktober 1987 falt børskursene på Wall Street med over 20%. Et nytt krakk i aksjemarkedet var et faktum. På samme dag, 34 år