Hedge Fund Market Wizards: How Winning Traders Win

Den fjerde boken i intervju-serien til Jack D. Schwager, gir et fascinerende innblikk i hedgefondhandlerne som konsekvent slår markedene, fra deres egen munn.

Ført i pennen av den bestselgende forfatteren, investeringsekspert og Wall Street-teoretikeren Jack Schwager, får du innblikk bak sceneteppet i verdenen av hedgefond.

“Hedge Fund Market Wizards” utforsker hva som gjør en stor trader til en god trader, og baner ny vei, noe som gir leserne sjelden innsikt i filosofien bak handlene og metodene som brukes av noen av de personene i hedgefond-verdenen som tjener best.

Boken byr på intervjuer med femten av de mest vellykkede hedgefondhandlerne og hva de har lært i løpet av sin karriere.

Dette inkluderer intervjuer med Jamie Mai, Joel Greenblatt, Michael Platt, Ray Dalio, Colm O’Shea, Ed Thorp og mange flere.

Tittel: Hedge Fund Market Wizards: How Winning Traders Win

Forfatter: Jack D. Schwager

Hva handler den om: Intervjuer med kjente hedgefond-forvaltere

Kan kjøpes: Amazon

Del innlegget på:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Tid er penger

Andre innlegg

Inflasjonsbløffen

Jeg husker faktisk første gang jeg hørte ordet inflasjon. Det var i mitt hjem som ungdom, på en tid da Oljefondet var i sin forsiktige

Kongens busslomme

Dette er episode 187 av Tid er penger.  Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/kongens-75226209 Tema: Kaste penger ut av vinduet Markedet

Zombieland

Dette er episode 186 av Tid er penger.  Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/zombieland-74936883 Hør disse også fra Patreon: Tor-Kristian Karlsen

Inflasjon og FTX – begge overrasket

Dette er episode 185 av Tid er penger.  Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/inflasjon-og-ftx-74649147 Foredrag for IG Markets gjort av Peter: