Floored

Floored er en dokumentar fra 2009 om folket og virksomheten på handelsgulvet i Chicago.

Filmen fokuserer spesielt på flere gulvtradere fra Chicago og hvordan de har blitt påvirket av den elektroniske handelsrevolusjonen som truer jobbene deres og hvordan bruken av datamaskiner i trading har forandret alt for dem.

Dokumentaren fanger øyeblikket mellom hvordan ting ble gjort før og hvordan ting kommer til å bli gjort fremover. En fantastisk dokuementar for alle som er interessert i utviklingen av de finansielle markedene og meget vellaget.

Del innlegget på:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Tid er penger

Andre innlegg

Jakobsstige

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/jakobsstige-66496798 Produkter Tid er penger anbefaler: Informasjonsterminal: Infront Professional Terminal – Gratis test Alle bøkene Tid er penger anbefaler

Oljefondet slår ostehøvelen

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame: https://www.patreon.com/posts/oljefondet-slar-66207720 Produkter Tid er penger anbefaler: Informasjonsterminal: Infront Professional Terminal – Gratis test Alle bøkene Tid

159 sekunder

Her kan du høre hele episoden, uten promo, reklame:https://www.patreon.com/posts/159-sekunder-65903039 Produkter Tid er penger anbefaler: Informasjonsterminal: Infront Professional Terminal – Gratis testAlle bøkene Tid er penger anbefaler

Hva nå?

Første episode av podcasten Tid er penger, “Historien”, ble tatt for nøyaktig fem år siden i et lydstudio på Carl Berner. Litt over en uke